DJ KARSTEN LOUD

DJ siden 1983

Pladepusher i Streetdance Records fra 1988-1993

Stifter af pladebutikken Loud Music fra 1993-2005

Stifter af musikstreamservicen Loud Music i 2012

I have a stream

DANSEGULVET OG ENERGIEN
ER I HØJSÆDET

“Karsten Loud har skøn energi og forståelse for gæsterne. Hans musik formår at komme helt ud I krogene og få alle med på dansegulvet.
På Toldboden går han under navnet Karsten Crowdpleaser”

Erik Hey – Toldboden Natklub

FRA HOUSE TIL “DE GODE GAMLE”

“Vi har ved både interne Kick Offs og julefrokoster haft stor glæde af Karstens musik. Stilen spænder bredt fra det nyeste pop og dansemusik til ”de gode gamle”. Karsten er imødekommende for musik-ønsker og dansegulvet er altid fyldt”

Mette Hagedorn – TV2

FRA HOUSE TIL “DE GODE GAMLE”

“Vi har ved både interne Kick Offs og julefrokoster haft stor glæde af Karstens musik. Stilen spænder bredt fra det nyeste pop og dansemusik til ”de gode gamle”. Karsten er imødekommende for musik-ønsker og dansegulvet er altid fyldt”

Mette Hagedorn – TV2

Bookning af DJ

Tag kontakt hvis du interesseret i at booke Karsten Loud, som DJ til dit arrangement.

Event koordinator

Skal du holde en festlig begivenhed og mangler en festkoordinator, så er Karsten et godt bud.

Kontakt Karsten

Ring 30 20 61 10 eller skriv en besked her

HVEM ER KARSTEN LOUD?

Karsten Loud startede sin dj karriere som 16 årig og siden da er det blevet til et utal af spillejobs på landets største klubber, festivaller, virksomheder, modeshows udstillinger og eksklusive privatfester.

Karsten spiller også en betydelig rolle i forbindelse med kulturelle arrangementer i København.

I nyere tid bør især fremhæves sommerprojekterne “Kaj – Din ven i solen” og “Bølgen“. Konceptet for begge projekter er at samle folk i udvalgte skønne omgivelser under åben himmel og med elektronisk musik som omdrejningspunktet.

Herudover er han også en del af DJ kollektivet Love Hangover, som er et disco party crew med repertoire fra midt 70’erne til slut 80’erne. Love Hangover har siden 2014 fyldt forunderlige dansegulve på de fineste klubber og spillesteder rundt omkring i København.

Karsten har ligeledes stor erfaring i at spille til firmafester, fødselsdage og bryllupper. Her er musikken som oftest genkendelig med gode klassikere fra de sidste 5 årtier samt nyere hits. Ved en international konference fik han tildelt titlen “Verdens Bedste DJ” Den titel er der ingen grund til ikke at prale lidt med : )

Som daglig musik ekspert i Streetdance Records og medstifter af pladebutikken Loud har Karsten opbygget et enormt kendskab til musik og de mange forgreninger og subgenrer. Dette gør at musik-repertoiret også spænder vidt og bredt. Med sin centrale rolle var Karsten også med til at servicere rigtig mange af de dj’s som stadig er aktuelle i dag og som er kommet i offentlighedens lys.

Her bør især nævnes legendariske navne som:
Kim Schumacher, Kjeld Tolstrup, Kenneth Bager, Steen Kong, Peter Visti, Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille lars, DJ Disse, Jay-Be aka Jeppe Bisgaard, Soulshock, Cutfather, Thomas Madvig, Krede, Rune Rk, Jean Von Baden, Mashti, Kenn The Killer, Rene Diff, Tim Andresen, Master Fatman, Katrine Ring, Typhoon, Phase 5, Ezi Cut, Rosa Lux, Morten Trust, Mikkel Wendelboe, L.P. Støvring, Jean Borelli, Daniel San, Frank E, Kasper Bjørke, Thomas Barfod, Flip, Atle, Delicious, Anders Midtgaard, Opiate og mange mange flere som stadig den dag er aktive som dj’s.

Karsten Loud på de sociale medier

SoundcloudMixcloudFacebookInstagramLinkedin