Musik styling – lyd til formål og miljø

Musik er lydsporet til vores liv

Det definerer hvem vi er, og hvordan vi ser verden. Den musik, vi spiller har direkte indflydelse på, hvordan vi forholder os til produkter og brands.

Musikstyling handler om at afspille den perfekte lyd, i de rette omgivelser og på det rigtige tidspunkt.

Sanseoplevelsen

Begynder idet man går ind gennem døren til en virksomhed. Man skal føle velbehag og tage sig tid til at kigge på varerne

Dette kan opnås ved at afspille musik, der skaber nysgerrighed eller på anden vis fremmer oplevelsen.

Musikstyling eller Music-styling

På Dansk eller Engelsk? Begrebet er anerkendt og helt almindeligt i de fleste større byer.

Ved opførsler af nye projekter rådfører man sig med musikstylister såvel som rådgivere til interiør og indretning.

Sound design eller lyd design

En lyddesigner skaber og tilrettelægger lyd og musik til bestemte formål og behov.
Hos Loud Music kan vi designe en musikprofil til præcis det behov du ønsker. Vores muligheder er mange og vores erfaringer er store. Når du får lavet en musikløsning til erhverv hos os følger der et højt serviceniveau med i aftalen. Vi ønsker at vise fleksibilitet og står altid til rådighed, hvis der skulle opstå forslag til ændringer og tiltag.

Vi kan eksempelvis tilbyde at der med jævne mellemrum afspilles julemusik i december måned.
Vi har gjort os store erfaringer med netop dette, og ved at det er vigtigt at ekspedienterne bevarer julehumøret frem til den store dag. Det er af stor betydning at der sættes et interval for hvor ofte der afspilles julemusik. Hvis man udelukkende lytter til christmas crooners hver dag i en hel måned, kan det have en modsat effekt, hvilket ikke er optimalt for kunden, ekspedienten eller indehaveren af butikken.

Vil du vide mere? Så henvend dig gerne her

Elevatormusik eller Muzak

En ofte hørt betegnelse for baggrundsmusik. Loud Music er specialist i moderne muzak eller easy listening, som er i samme kategori. I nyere tid kaldes dette for lounge musik eller lounge music på engelsk.

Lounge er en stor fællesbetegnelse for at behage og det findes i mange forskellige indpakninger, underkategorier, genrer og tempi. I mange folks optik er lounge musik fællesnævneren for elektronisk musik som f.eks chillout, electronica, triphop, downbeat, dub, deep house, soulful house, vocal house, chilled house, tech house, techno, electro med flere.

Alle nævnte genrer kan også optræde i polerede udgaver, som ikke er kantede men derimod afrundede og lyttevenlige, heraf den engelske betegnelse, easy listening.

Meget musik skal opleves flere gange inden det fanger ens opmærksomhed. Med baggrundsmusik, også kaldet lydtapet, skal man ikke nødvendigvis fange opmærksomheden. Man skal primært få folk til at nyde det neutrale aspekt af at det de ser, går hånd i hånd med det de hører.